Jong FC Twente onderuit in Oss

Geplaatst op 19 december 2014 door   ·   Geen reacties

OSS – Jong FC Twente heeft de uitwedstrijd tegen FC Oss verloren. Nadat de eerste helft gelijk op ging en het 1-0 stond voor de thuisploeg, liep FC Oss na rust uit naar een 4-1 overwinning.

De openingsfase van het duel ging gelijk op. Jong FC twente kreeg enkele mogelijkheden, waarbij Jari Oosterwijk dichtbij een doelpunt kwam. Toch was het FC Oss dat wist te scoren. Justin Mathieu opende de score.

Na rust nam de thuisploeg meer afstand. Eerst was het Fatih Kamaci die scoorde. Vlak daarna kon Genaro Snijders simpel profiteren van balverlies van Joachim Andersen. Hoewel Merlin Schütte nog wel wat terug deed, werd het niet meer spannend. Tien minuten voor tijd bepaalde Kamaci vanaf elf meter de eindstand op 4-1.

FC Oss – Jong FC Twente 4-1 (1-0)
20. Mathieu 1-0, 47. Kamaci 2-0, 60. Snijders 3-0, 61. Schütte 3-1, 80. Kamaci 4-1 (pen.)

Scheidsrechter: I.G.M Oostrom
Gele kaart: Ket (FC Oss), Bijen, Verlaan (Jong FC Twente)

Opstelling FC Oss: Hengelman, Ket (81′ Kok), Van den Ouwenland, Bakx, Van den Herik, Snijders, Van der Sluijs, Jansen, Janssen (82′ Sanusi), Mathieu, Kamaci(87′ Opoku)
Jong FC Twente: Bednarek, Bleker, Andersen (61′ Verlaan), Bijen, Kwee, Van der Heyden (82′ Soumaoro), Daniels, Ntuli, Oosterwijk, Schutte, Swieter (58′ Tanda).