Woensdag 24 april 2024

Jong FC Twente verliest van beloften PSV

Geplaatst op 26 januari 2015 door   ·   Geen reacties

FC Twente Hoekvlag - hoaEINDHOVEN – Jong FC Twente heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong PSV verloren. Op de Herdgang in Eindhoven won de thuisploeg met 4-1. Ryo Miyaichi scoorde kort na rust de aansluitingstreffer, maar daarna liep Jong PSV uit naar een ruime zege.

Na een half uur spelen kwam de thuisploeg via Rai Vloet op voorsprong. Niet veel later maakte Marcel Ritzmaier er 2-0 van. Kort na rust verkleinde Miyaichi de marge weer naar één. Jong FC Twente speelde daarna sterk, maar doelpunten van Moussa Sanoh en opnieuw Vloet bezorgden Jong PSV de zege.

Jong PSV – Jong FC Twente 4-1 (2-0)
Scoreverloop: 32. Vloet 1-0, 39. Ritzmaier 2-0, 53. Miyaichi 2-1, 73. Sanoh 3-1, 78. Vloet 4-1