Jong FC Twente wint op Het Kasteel van Sparta

Geplaatst op 9 maart 2014 door   ·   Geen reacties

ROTTERDAM – Jong FC Twente heeft zondagmiddag het uitduel met Sparta Rotterdam met 1-0 gewonnen. Kristopher Vida scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd.

De eerste helft had Sparta de overhand, maar kreeg ook FC Twente kansen. Kort voor rust leverde dat een doelpunt op voor de Tukkers in een fase waarin de Rotterdammers de overhand hadden. Kristopher Vida opende kort voor rust de score namens Jong FC Twente.

Na rust begonnen beide teams rustig aan de wedstrijd en kwamen niet tot kansen. Na een uur spelen kreeg de thuisploeg uit Rotterdam meerdere kansen op de gelijkmaker, maar de ploeg van trainer Jan Zoutman hield stand. Geen van beide ploegen kon een stempel op de wedstrijd drukken naarmate het einde van de wedstrijd dichterbij kwam. In blessuretijd kreeg Mahi een rode kaart, waarna Sparta Rotterdam met tien man verder moest. Doelpunten bleven verder uit, waardoor het doelpunt van de Hongaar Vida in de eerste helft de winnende was.

Sparta Rotterdam – Jong FC Twente 0-1 (0-1)