Donderdag 28 maart 2024

Matig FC Twente in Friesland nipt langs Cambuur

Geplaatst op 14 december 2018 door   ·   Geen reacties

LEEUWARDEN – FC Twente heeft de uitwedstrijd tegen Cambuur nipt gewonnen. In een wedstrijd waarin weinig gebeurde maakte de individuele klasse van Aitor het verschil. De Spanjaard benutte een van de spaarzame mogelijkheden en bezorgde zijn ploeg een nipte 0-1 zege.

Voor rust warener anper kansen. De beste was voor Kevin van Kippersluis, die zijn poging door Joel Drommel gestopt zag worden. Van Twentse zijde viel geen doelpoging te noteren, al gaf de ploeg zelf ook niets weg.

Na rust kreeg FC Twente meer balbezit al resulteerde dat niet in kansen. Toch kwamen de Enschedeers op voorsprong. Aitor kreeg de bal en besloot te schieten, de poging verdween met een fraaie boog in het doel. Cambuur zocht vervolgens de aanval maar kwam niet tot kansen. Daardoor eindigde het teleurstellende duel in een nipte Twentse zege.

SC Cambuur – FC Twente 0-1 (0-0).

Score: 61. Aitor 0-1.

SC Cambuur: Mous, Van Wermeskerken, Steenvoorden, Schilder, Sambissa, Kallon, Schindler (85. Conraad), Van den Beemt (68. Rossi), Maulun, Robertha, Van Kippersluis.

FC Twente: Drommel, Nacho, Bijen, Schenk, Ricardinho, Brama, Smith, Espinosa (93. Hölscher), Aitor, Boere (86. George), Zehknini (46. Oosterwijk).