Zaterdag 20 april 2024

Ook in Vriezenveen dubbele cijfers voor FC Twente

Geplaatst op 12 juli 2014 door   ·   Geen reacties

375x250 Youness Mokthar 2014-03-16 FC Twente - AZ (209) HoAVRIEZENVEEN – FC Twente heeft ook in de derde oefenwedstrijd een ruime overwinning behaald. In Vriezenveen werd de regioselectie Twenterand na een 5-0 ruststand met 10-0 verslagen.

Daar waar in eerdere wedstrijden de teller opliep naar veertien treffers, bleef het in Vriezenveen bij tien doelpunten, die keurig over beide helften verdeeld werden. Met vier doelpunten in de eerste twintig minuten zorgden Youness Mokhtar (foto) en Quincy Promes, die beiden twee keer scoorden, er voor dat er al snel afstand werd genomen van de regionale selectie. Voor rust kwam daar nog een doelpunt bij. Luc Castaignos zorgde voor de 0-5 ruststand.

Na rust scoorde Promes de 0-6, voordat er een bijna volledige spelerswisseling volgde. Merlin Schüttle scoorde, waarna Tim Hölscher twee keer het net vond. Het slotakkoord kwam van Alvin Daniëls, die er op fraaie wijze voor zorgde dat ook in Vriezenveen de dubbele cijfers werden gehaald.

Regioselectie Twenterand – FC Twente 0-10 (0-5)
7′ Mokhtar 0-1, 9′ Promes 0-2, 18′ Mokhtar 0-3, 20′ Promes 0-4, 25′ Castaignos 0-5,57 Promes 0-6, 68 Schütte 0-7, 76 Hölscher 0-8, 79′ Hölscher 0-9, 81′ Daniëls 0-10

Opstelling FC Twente: Stevens (46′ Bednarek) Martina (61′ Brama) Andersen (61′ Breukers), Bjelland (61′ Lachman), Bijen (61′ Koppers), Ebecilio (61′ Schüttle), Tapia (61′  Hölscher), Promes (61 Daniëls), Mokhtar (46′ Eghan), Castaignos (61′ Tanda), Ould-Chikh (61′ Bleker).