Opnieuw ruime overwinning voor vrouwen FC Twente

Geplaatst op 19 januari 2014 door   ·   Geen reacties

FC Twente Vrouwen - Leuven - foto Remko KoolHENGELO- Het vrouwenteam van FC Twente heeft opnieuw een ruime overwinning behaald. Nadat bij rust de wedstrijd een 3-0 stand kende en eigenlijk al beslist was, liep FC Twente na de hervatting uit naar een 7-0 zege op het Belgische Oud-Heverlee Leuven.

Nadat de openingsfase van de wedstrijd gelijk op ging en de speelsters van Leuven zelfs enkele kansen kregen, opende Maayke Heuver de score door een vrije trap binnen te koppen. Siri Worm schoot een vrije trap binnen en Anouk Dekker bracht voor rust de stand op 3-0.

Na rust vonden Jill Roord en Maayke Heuver elk twee keer het net, voor de 7-0 eindstand. Daarmee kende FC Twente een prima hervatting van de competitie, al moet gezegd worden dat ook deze tegenstander van een veel lager niveau was dan de Tukkers.

FC Twente – Oud Heverlee Leuven 7-0 (3-0)
23. Heuver 1-0, 36. Worm 2-0, 39. Dekker 3-0, 53. Roord 4-0, 60’ Roord 5-0, 70. Heuver (penalty) 6-0, 86. Heuver 7-0
FC Twente: Willekens, Roetgering, Kerkdijk (74. Marees), Wigger, Worm, Heuver, Munsterman, Roord (84. Westervelt), van de Sanden, Dekker, Pieëte (62. Berends).

Vreugde bij een van de zeven doelpunten (foto: Remko Kool)