Rapporteur Edwin Hilgerink: ‘FC Twente ging niet voluit, zo leek het’

Geplaatst op 29 september 2014 door   ·   Geen reacties

375x Ebecilio, Bjelland - hoa 2013-08-31-_

ZWOLLE/ENSCHEDE – Heracles staat nog steeds op nul, maar herstel is zichtbaar. Bij de wedstrijd PEC-Heracles (4-2) was dat te zien. Het was een bijzonder duel. Rapporteur van TwenteSport.com was journalist Herman Nijman. Hij meldde: ‘De wedstrijd tussen PEC Zwolle en Heracles ging als een rollercoaster. Het kantelpunt was de blinde actie van Mark Engberink. Als hij niet zo’n domme tackle had ingezet in de tachtigste minuut, dan had Heracles denk ik het eerste punt gepakt, met wat geluk zelfs drie.’ Nijman vond de Heraclieden Wouter Weghorst en IIlias Bel Hassani goed spelen en gaf hen een ster.
Bij FC Twente-FC Utrecht (3-1) was Edwin Hilgerink de rapporteur. Hij zag van de kant van FC Twente alleen in de beginfase een goed elftal. ‘FC Twente heeft het tien minuten uitstekend gedaan tegen FC Utrecht. In die tien minuten scoorden de Tukkers, maar lieten ze ook na om de wedstrijd direct al te beslissen. In het restant van de wedstrijd ging FC Twente niet echt voluit, althans zo leek het, en mocht het van geluk spreken dat het drie punten pakte’, vatte Hilgerink de wedstrijd samen. Sterren deelde hij niet uit. Daarvoor speelde Twente te matig. Andres Bjelland was in zijn ogen de Man of the Match.

Voor de uitgebreide analyses: KLIK HIER.

Het sterrenklassement staat op de voorpagina.