Vrijdag 29 maart 2024

Ruime zege vrouwen FC Twente

Geplaatst op 26 september 2014 door   ·   Geen reacties

dekkerHENGELO – Het vrouwenteam van FC Twente heeft vrijdagavond met 5-0 gewonnen van Club Brugge. Voor rust was er al een voorsprong opgebouwd door doelpunten van Anouk Dekker (foto), Jill Roord en Betty Anane. In de tweede helft liep de score verder op voor het team van Arjan Veurink door twee doelpunten van opnieuw Anouk Dekker.

Het duel, gespeeld op het complex van ATC’65, begon een kwartier later omdat de tegenstander uit Brugge veel vertraging opliep onderweg. Binnen het kwartier was de wedstrijd beslist. Eerst schoot Dekker van grote afstand de 1-0 binnen, even later tekende Jill Roord voor de 2-0. Betty Anane zorgde voor de 3-0 ruststand. Na de hervatting kwamen er nog twee treffers van Dekker bij.

FC Twente – Club Brugge 5-0 (3-0)
Scoreverloop: 8. Dekker 1-0, 16. Roord 2-0, 43. Anane 3-0, 47. Dekker 4-0, 74. Dekker 5-0
FC Twente: Van Veenendaal, Roetgering, Kerkdijk, Wigger, Worm, Dekker, Munsterman (75. Bakker), Roord (55. Jansen), van de Sanden (69. Napoli), Anane, Daniëls