Vrijdag 6 december 2019
Twentesport

Twente-Schalke gelijk; winst Heracles tegen Grieken

Geplaatst op 23 juli 2019 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE/VRIEZENVEEN – In het eigen stadion hield FC Twente vanavond in een oefenwedstrijd Schalke’04 knap op 1-1. Op het veld van DOS’37 in Vriezenveen won Heracles met 2-0 van de Griekse club Asteras Tripolis.

Adrian Szöke zette Heracles in de openingsfase op 1-0, Alexander Merkel tekende in de slotfase de 2-0 aan. Het was op sportpark Het Midden in alle opzichten loom zomeravondvoetbal. Het was dat de Grieken het vizier niet op scherp hadden staan, anders zou Heracles van een koude kermis thuis kunnen zijn gekomen

FC Twente kon voor negentienduizend(!) toeschouwers tegen Schalke 04 prima meekomen, al gingen de Duitsers, die veel fans in Twente hebben, zeker niet tot het uiterste. Op de doelpunten was het lang wachten. Eerst scoorde de Duitser in Twentse diens Alexander een klein kwartier voor tijd de 0-1, maar binnen twee minuten bracht Berkan Firat de gasten uit Gelsenkirchen op gelijke hoogte.

Fleringen
Heracles en Twente spelen beide komend weekend een oefenwedstrijd in Fleringen. Heracles trekt zaterdagmiddag maar het dorp van Booyink en Kroezenboom om er tegen Helmond Sport te voetballen, FC Twente het zondagmiddag op sportpark Het Reuvekamp in Fleringen op tegen het Turkse keurkorps van Konyaspor.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief