Vrouwen FC Twente beginnen seizoen met ruime overwinning

Geplaatst op 29 augustus 2014 door   ·   Geen reacties

Anouk Dekker 375xLEUVEN – Het vrouwenteam van FC Twenhet seizoen begonnen met een ruime overwinning. In Leuven werd met 1-6 van Oud-Heverlee Leuven gewonnen. In de eerste helft scoorde Shanice van de de Sanden het eerste doelpunt van het seizoen. De score liep in de tweede helft op door twee doelpunten van Anouk Dekker (foto) en Ellen Jansen en een goal van Larissa Wigger.

Nadat Shanice van de Sanden al vroeg in het duel de score opende, bleef het lang bij het ene doelpunt. Pas na rust nam FC Twente verder afstand van de Belgische opponent. Anouk Dekker en Ellen Jansen scoorden beide twee keer, terwijl Leuven tussendoor wat terug deed.

OH Leuven – FC Twente 1-6 (0-1)
Scoreverlopo: 12. Van de Sanden 0-1, 56. Dekker 0-2, 59. Wigger 0-3, 64. OH Leuven 1-3, 65. Jansen 1-4, 85. Dekker 1-5, 89. Jansen 1-6
Opstelling: Van Veenendaal, Roetgering (66. Minnaar), Bakker, Wigger, Worm, Dekker, Munsterman, Roord (55. Anane), van de Sanden (61. Napoli), Jansen, Daniëls.