Vrouwen FC Twente uitgeschakeld in Champions League, na nederlaag

Geplaatst op 15 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

375x Arjan Veurink CF4A0247__bewerkt-1PARIJS – Het vrouwenteam van FC Twente is uitgeschakeld in de Champions League, nadat de ploeg van trainer Arjan Veurink (foto) voor de tweede keer verloor van Paris Saint-Germain. Na de 2-1 nederlaag in Enschede verloren de Tukkers in Parijs met 1-0.

Voor rust was Paris Saint-Germain duidelijk de betere ploeg. De Françaises verzuimden het kwaliteitsverschil in doelpunten uit te drukken, waardoor FC Twente mocht blijven hopen op een goed resultaat. Na rust had de ploeg daartoe ook enkele kleine kansen, maar bleven doelpunten opnieuw uit. In de slotfase zette de thuisploeg nog even aan en kwam de Franse voorsprong er alsnog. FC Twente slaagde er niet meer in terug in de wedstrijd te komen. Daarmee werd ook het tweede duel met de Europese topploeg verloren en weet FC Twente zich uitgeschakeld.

Paris Saint-Germain-FC Twente 1-0 (0-0)
Scoreverloop:  82. Paris Saint-Germain 1-0
FC Twente:  Van Veenendaal, Roetgering, Kerkdijk, Wigger, Worm, Roord, Munsterman (46. Heuver), Dekker, van de Sanden (80. Napoli), Jansen, Daniëls (64. Anane)