Vrouwen FC Twente verslaan PSV

Geplaatst op 25 april 2014 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Het vrouwenteam van FC Twente heeft PSV met ruime cijfers verslagen. Het duel in eigen station eindigde in 4-1.

In de openingsminuten was Ellen Jansen twee keer dichtbij een treffer. Een van de volgende mogelijkheden leverde voor Jansen wel een doelpunt op. via een combinatie tussen Jansen en Jill Roord. Werd het vijf minuten voor rust voor de 2-0.

Na vijf minuten in de tweede helft kwam PSV terug in de wedstrijd. Vanaf elf meter scoorde Danielle van de Donk de 2-1. Een kwartier voor tijd bracht FC Twente Vrouwen de marge weer op twee doelpunten. Jill Roord schoot een vrije trap fraai binnen en zorgde daarmee voor de 3-1. In de slot van de wedstrijd stelde FC Twente de zege veilig met doelpunt van Anouk Dekker ,

FC Twente Vrouwen – PSV / FC Eindhoven Vrouwen 4-1 (2-0)

Scoreverloop 20’ Jansen 1-0, 42’ Jansen 2-0, 51’ Van de Donk pen. 2-1, 76’ Roord 3-1, 89’ Dekker 4-1

Scheidsrechter: Veerkamp

Gele kaarten: –

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Veenendaal, Roetgering (85’ Bosveld), Bakker, Worm (78’ Fillion), Van de Sanden (89’ Westervelt), Dekker, Pieëte, Roord, Jansen, Wigger, Kerkdijk.