Vrouwen van FC Twente verslaan ADO Den Haag

Geplaatst op 18 april 2014 door   ·   Geen reacties

DEN HAAG – Het vrouwenteam van FC Twente heeft het competitieduel met ADO Den Haag met 1-3 gewonnen. Ellen Jansen en Emilie Fillion scoorden voor rust. In de tweede helft zorgde het doelpunt van Marlous Pieëte voor de definitieve beslissing.

FC Twente begon sterk aan de wedstrijd. De ploeg leidde na twaalf minuten al met een comfortabele 0-2 voorsprong. Na twee minuten opende Ellen Jansen de scoren. Tien minuten later bracht Emilie Fillion vanuit een corner de stand op 0-2. Na een half uur verkleidne Susan de stand tot 1-2. De thuisploeg kwam daarna niet tot echte scoringskansen, maar kreeg wel een aantal mogelijkheden. Vanaf de zeventigste minuut kwamen de vrouwen van FC Twente weer beter in het spel. Via Marlous Pieëte en Emilie Fillion kregen de bezoekers al grote kansen om de wedstrijd te beslissen. In de 81e minuut gooide Pieëte het duel wel op slot. Met een mooie individuele actie, zorgde zij voor de 1-3 eindstand.

ADO Den Haag Vrouwen – FC Twente Vrouwen: 1-3 (1-2)
Scoreverloop: 2. Jansen 0-1, 12. Fillion 0-2, 33. Susan 1-2, 82. Pieëte 1-3
FC Twente: Van Veenendaal, Roetgering, Kerkdijk, Bakker, Worm (80. Bosveld), Dekker, Roord, Jansen, Van de Sanden, Fillion, Pieëte