Vrijdag 22 juni 2018
Twentesport

Bruns vertrekt inderdaad van Heracles naar Vitesse

Geplaatst op 10 april 2017 door   ·   1 Reactie

ALMELO – Thomas Bruns verruilt Heracles Almelo inderdaad voor Vitesse, wat de aanvallende middenvelder toen het vier weken geleden op deze site werd gemeld nog droogjes meende te moeten tegenspreken.

Bruns verbindt zich voor vier jaar aan de club uit Arnhem die nog twee kansen op Europees voetbal heeft: de makkelijkste weg door de bekerfinale van AZ te winnen en de moeilijkste weg door de nacompetitie te winnen, waarin Vitesse dan mogelijk Heracles treft, wat wel een bijzondere dimensie aan de transfer zou geven.

Na zijn primaire ontkenning van een overgang naar Vitesse werd wel snel bekend dat de 25-jarige Bruns inderdaad bij Heracles zou vertrekken (dat heet tegenwoordig toe zijn aan een nieuwe uitdaging), waarbij behalve over de animo van de kant van Vitesse ook over de belangstelling van FC Utrecht werd gerept.

De keuze voor Vitesse zal behalve een financieel verhaal ook een sportief verhaal zijn, want met meer kans op Europees voetbal. Bruns, die transfervrij uit Almelo vertrekt, zal in elk geval de bekerfinale op 30 april bijwonen, als toeschouwer, en dan niet op de hand zijn van zijn voormalige clubgenoten Iliass Bel Hassani en Wout Weghorst.

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. jeroen says:

    Heel verstandig Thomas,mooie club! Jammer dat we je niet hebben kunnen houden, succes daar!
Archief