Donderdag 25 april 2024

Adrián Dalmau zet Heracles op spoor tegen Münster

Geplaatst op 21 juli 2018 door   ·   Geen reacties

BILLERBECK/ALMELO – Heracles heeft vandaag in Billerbeck met 2-2 gelijk gespeeld tegen Preussen Münster na de aansluitingstreffer van de nieuwe spits Adrián Dalmau.

De 24-jarige Spaanse aanwinst van de Almeloërs bracht Heracles na een 2-0 achterstand kort voor rust bij 2-0 terug in de wedstrijd tegen de ‘Munstermannen’ waarna Kristoffer Peterson in de tweede helft de eindstand op 2-2 bepaalde.

De jonge Dalmau lijkt zijn waarde voor Heracles nu al aan te tonen, want scoorde ook eerder in de oefenreeks ter voorbereiding op de nieuwe competitie. Hij trof afgelopen weekend doel tegen Jong Ajax en gisteren in ee potje tegen Lotte. Hijmanifesteerde zich behendig en bleek balvast, een moeilijk te bespelen aanvaller.

Heracles nam hem transfervrij over van Villarreal, waar hij in het tweede speelde. Hij zette in Almelo recent zijn handtekening onder een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen.

De technische leiding van Heracles ziet in hem een moderne aanvaller die specifieke kwaliteiten toevoegt aan de selectie, scorend vermogen bijvoorbeeld.

Opstelling Heracles eerste helft: Blaswich, Van Benthem, Pröpper, Van den Buijs, Duarte, Monteiro, Osman, Kada, Erkilinc, Dalmau, Kuwas
Tweede helft: Brouwer, Breukers, Droste, Sama, Van de Berg, Niemeijer, Leemhuis, Konings, Van der Water, Vermeij, Peterson