Heracles Amelo krijgt in Duitsland slaag van Meppen

Geplaatst op 8 juli 2018 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Heracles heeft zijn eerste serieuze oefenwedstrijd vandaag bij SV Meppen in Duitsland met 2-0 verloren.

De doelpunten vielen in de tweede helft, nadat de Almeloërs op voorsprong dachten te komen, maar Vincent Vermeij scoorde vanuit buitenspelpositie. Kort daarna, in de 52-ste minuut werd het 1-0 voor Meppen en vijf minuten voor tijd 2-0.

In de tweede helft kwam proefspeler Stephan Sama in de Almelose gelederen en hij maakte een gunstige indruk.

Opstelling Heracles, eerste helft: Blaswich, Pröpper, Van Hintum, Van Nieff, Droste, Kuwas, Peterson, Jakubiak, Rossmann, Konings, Niemeijer
Tweede helft: Brouwer, Breukers, Van den Buijs, Duarte, Van der Water, Osman, Vermeij, Erkilinc, Van de Berg, Sama, Monteiro