Heracles Almelo legt Duitse keeper Janis Blaswich vast | TwenteSport.com
Donderdag 16 augustus 2018
Twentesport

Heracles Almelo legt Duitse keeper Janis Blaswich vast

Geplaatst op 16 mei 2018 door   ·   2 Reacties

ALMELO – Heracles heeft met Janis Blaswich een nieuwe doelan aan zich verbonden. De 27-jarige Duitse keeper komt over van Borussia Mönchengladbach en tekent in Almelo een driejarig contract met een optie voor nog een seizoen.

Blaswich, die nu verhuurd is aan Hansa Rostock (derde Bundesliga) en eerder verhhurd was aan Dynamo Dresden, zegt in een persbericht van Heracles zo hoog mogelijk te willen spelen en noemt de eredivisie ‘een vooraanstaande Europese competitie waarin ik mijzelf kan bewijzen’.

Blaswich is de eerste aanwinst van Heracles voor het nieuwe seizoen. Technisch manager Fledderus laat weten ‘een moderne keeper in huis’te hebben gehaald. ‘Naast goede reflexen op de doellijn is hij ook voetballend sterk. Hij bestrijkt een groot gebied buiten het doel en kan in de opbouw als extra man fungeren.’

Bij de transfer zou voormalig doelman Martin Pieckenhagen van Heracles een rol hebben gespeeld en ook zal de nieuwe trainer Frank Wormuth er wel in gekend zijn.

FOTO: Heracles Almelo

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. jeroen says:

    Schijnt een uitstekende doelman te zijn volgens de fans van Hansa Rostock. Hij is op advies van Martin Pieckenhagen gescout. We gaan het zien.De eerste aankoop is binnen, op naar de volgende. Gelukkig geen Pasveer.
Archief