Vrijdag 19 april 2024

Heracles met Vermeij en Van der Water langs Noren

Geplaatst op 31 juli 2018 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Heracles won vanavond afgetekend met 5-0 van Rosenborg BK. Opvallend was dat de nieuwe keeper Koen Bucker, die gisteren een contract tekende, meteen de eerste helft speelde en dat Silvester van der Water drie van de vijf goals scoorde.

Rosenborg kwam weliswaar met een B-team binnen de lijnen, getalenteerde jonge spelers, maar kreeg wel de eerste kansen, wat mooi was voor Bucker, want die kon zich meteen een paar keer onderscheiden. In de tweede helft keepte Brouwer bij de Heraclieden.

Gaandeweg kregen de Almeloërs de overhand. Het was Vincent Vermeij die de eersteling voor zijn rekening nam.

Van der Water scoorde de eerste van wat een inofficiële hattrick zou worden nog voor rust. Kort na de hervatting maakt hij er in de combinatie met Vermeij 4-0 van. Daarna was het nogmaals Vermeij die raak prikte alvorens Van der Water met zijn derde de 5-0 op de borden bracht.