Donderdag 19 september 2019
Twentesport

Heracles krijgt met Mauro en Szöke voorwaartse drive

Geplaatst op 7 juli 2019 door   ·   2 Reacties

ALMELO – Heracles heeft dit weekend twee nieuwe spelers vastgelegd voor het komende seizoen: Mauro Junior komt op huurbasis over van PSV en Adrian Szöke tekende voor twee jaar bij de Almelose eredivisionist.

Sinds zijn komst naar PSV speelde de 20-jarige Mauro Junior 55 officiële wedstrijden in het eerste en tweede elftal van de Eindhovenaren. De jonge Braziliaan kan op het middenveld uit de voeten en wil graag uit de combinatie voor de goal komen én scoren; hij sluit per direct aan bij de selectie.

‘We kennen zijn kwaliteiten en weten dat hij met zijn techniek en creativiteit van toegevoegde waarde kan zijn voor ons team’, verklaart technisch manager Tim Gilissen de transfer.

De 21-jarige Adrian Szöke komt over van FC Köln. ‘Dat ik deze stap kan maken betekent veel voor mij’, zegt hij. ‘Als jonge speler verwacht ik mij bij Heracles Almelo goed te kunnen ontwikkelen. Veel aanvallers hebben dat in het verleden al bewezen, nu is het aan mij.’ Ook de Serviër is een speler met aanvallende impulsen.

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Paul says:

    Er komt per vandaag, maandag 8 juli nog een spits bij.
    Heracles neemt per direct Utrecht spits Cyriel Dessers over.
    Adrian Dalmau is en blijft ontevreden en zal een transfer gaan maken. Dat hij bij zijn nieuwe club dan op de bank terecht komt neemt hij voor lief.

  2. Jeroen says:

    Deze Dessers zou wel eens een goede spits voor Heracles kunnen zijn. Al hij tenminste heel blijft. Dalmau wordt zo langzamerhand a pain in the ass voor Heracles. De club moet zich niet laten piepelen door de Spanjaard en aan de prijs vasthouden. Als hij niet weg komt rest voor hem de tribune en kan hij met het 2e team gaan lopen ballen. Moet je kijken hoe mijnheer zich dan anders zal gaan gedragen.
Archief