Jong Heracles Almelo verliest van beloften van Go Ahead Eagles

Geplaatst op 20 oktober 2014 door   ·   Geen reacties

Coen GortemakerALMELO Jong Heracles Almelo heeft de thuiswedstrijd tegen de beloften van Go Ahead Eagles met 0-2 verloren. Teije ten Den en Djeremy Zandvliet namen na de rust de doelpunten voor hun rekening.

De eerste helft verliep zonder al te veel hoogtepunten. Go Ahead kreeg de eerste kans, Salah Aharar kopte bij de tweede paal in het zijnet. Heracles Almelo, waar Denni Avdic zijn rentree maakte na zijn knieblessure, kreeg twee kansjes. Een schot van Edwin Gyasi werd in de 32e minuut gestopt door doelman Ruben Lucas en vlak voor de rust werd Menno Heerkes in stelling gebracht na een combinatie tussen Edwin Gyasi en Denni Avdic. De middenvelder kon de bal niet voldoende vaart mee geven.

Go Ahead Eagles sloeg vier minuten na de rust toe. Een schot van Darryl Bobson werd geblokt maar Teije ten Den stond op de goede plek om de rebound van dichtbij te verzilveren. Heracles Almelo probeerde het tij in de slotfase nog wel te keren maar er ging te veel mis om de bezoekers aan het wankelen te brengen. Go Ahead Eagles besliste het duel in blessuretijd, toen Djeremy Zandvliet vanuit een counter de 0-2 wist binnen te schuiven.

Jong Heracles Almelo – Jong Go Ahead Eagles 0-2 (0-0)
Scoreverloop: 49.Teije ten Den 0-1, 90+2.Djeremy Zandvliet 0-2
Gele kaarten Menno Heerkes, Bart Schenkeveld
Jong Heracles Almelo: Fij, Brent, Schenkeveld, Gortemaker, Engberink, Rienstra, Heerkes, Aktaou, Navratil,Avdic (63.Bekhuis), Gyasi.