Donderdag 24 mei 2018
Twentesport

Verlies voor machteloos Heracles in en tegen Emmen

Geplaatst op 3 augustus 2017 door   ·   1 Reactie

EMMEN/ALMELO – Heracles verloor vanavond de oefenwedstrijd in en van Emmen. Het werd 2-0 voor de club uit de eerste divisie.

De grootste kans voor Heracles in de eerste helft was halverwege vanaf elf meter, maar centrumspits en topscorer Samuel Armenteros zag de na een overtreding op hemzelf toegemeten penalty gekeerd. Dat gebeurde overigens door ex-keeper Dennis Telgenkamp van Heracles die via-via bij Emmen is aanbeland.

Namens de gastheren scoorde Cas Peters, een geboren Oldenzaler die ook al in Portugal voetbalde, zowel de 1-0 als de 2-0, de eerste voor de rust, de tweede erna. Emmen had dikker kunnen winnen als de ploeg minder slordig met de kansen zou zijn omgegaan.

Instelling

Heracles zette gaandeweg wel meer druk, maar wist los van een paar kansen allerminst te imponeren. Ook op de instelling van het team viel wel het een en ander aan te merken. Zoals PSV zich vanavond in Poznan blameerde, zo belachelijk was de nederlaag van Heracles in Emmen. \

Lusteloosheid

Weliswaar zijn de gevolgen

voor de Almeloërs minder ernstig dan die voor de Eindhovenaren, maar toch wringen de onmacht en de lusteloosheid die Heracles een dikke week vóór aanvang van de competitie (thuis tegen Ajax) etaleerde.

Emmen-Heracles 2-0 (1-0). 25 Peters 1-0, 57. Peters 2-0
Opstelling Heracles: Castro, Breukers (72 Droste), Pröpper (72 Wuytens), Hardeveld, Van Hintum (46 Monteiro), Van Ooijen, Pelupessy (62 Duarte), Niemeijer (79 Pröpper), Kuwas (62 Peterson), Armenteros (62 Gladon), Darri (72 Navratil)
Gele kaart: Monteiro, Pröpper (Heracles)

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. piet says:

    Als rechtgeaarde club supporter van Heracles heb ik al enige tijd bange voorgevoelens. De komende wedstrijd tegen Ajax kon wel eens een drama worden, wat ik overigens niet hoop.Er is, dat snap ik best, nogal het nodige gebeurt bij de club.Natuurlijk vang je het vertrek van bepalende spelers niet zomaar een twee drie op. Alle begrip hiervoor. Maar toch, meestal laat mijn voorgevoel mij zelden in de steek.
    Tegen beter weten in hoop ik dat ik het compleet mis heb.
Archief