Woensdag 24 april 2024

Zevenklapper van Heracles tegen Almelose amateurs

Geplaatst op 7 juli 2018 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Heracles heeft vanmiddag met 7-1 gewonnen van de Almelose amateurselectie. Het traditionele ‘Almelose feestje’ was weer de openingswedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Heracles kwam overigens verrassenderwijs op achterstand door een ‘Panenkaatje’ van PH-spits Dewi Perik, die vergoedingenspeler was bij SVZW en Sparta Enschede. Hij benutte een binnen tien minuten toegekende strafschop op oale groond aan de Bornsestraat (met Engelse tribune!) tegen het amateurteam met spelers van alle Almelose voetbalclubs, dat werd gecoached door Roy Bouck (PH) en René de Visscher (ASV’57). Bij rust stond het overigens al 1-3 door doelpunten van Vincent Vermeij, Brandley Kuwas en een eigen goal.

Na de pauze voerden Dario van den Buijs, Joey Konings, Reuven Niemeijer en één keer de ook vers aangetrokken Joey Konings en Silvester van der Water.

SV Meppen
Heracles wacht morgen al de tweede wedstrijd in de aanloop naar de nieuwe competie. SV Meppen is vanaf drie uur in Herzlakede de tegenstander is.

Opstelling Heracles eerste helft: Janis Blaswich, Tim Breukers, Maximilian Rossman,, Robin Pröpper, Bart van Hintum, Mohammed Osman, Yoëll van Nieff,Jamiro Monteiro, Brandley Kuwas, Vincent Vermeij en Kristoffer Peterson
Tweede helft: Michael Brouwer, Wout Droste, Tim van de Berg, Dario van den Buijs, Niels Leemhuis, Sebastian Jakubiak, Reuven Niemeijer, Lerin Duarte, Silvester van der Water, Joey Konings en Zeki Erkilinc.
Arbiter: Roelof Luinge