Jolly Jumpers dichtbij zege

Geplaatst op 2 maart 2014 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – Jolly Jumpers was dichtbij de eerste overwinning. Tegenstander Lektedec.nl uit Bemmel heeft aspiraties om de beker te winnen en doet nog steeds volop mee in de race om de koppositie in de eredivisie. De basketbalsters van Jolly Jumpers hadden de laatste wedstrijd tegen Lektedec.nl op het nippertje verloren. Dat was in  Bemmel. Jolly Jumpers startte deze wedstrijd niet best. De opgelopen schade aan het begin van het eerste kwart bleef staan aan tot het einde van het eerste kwart: 14-22.
Het rustsignaal werd gegeven bij  de stand 37-44. In het derde kwart speelde Jolly Jumpers agressiever in de verdediging, wat ook vertrouwen gaf aan de aanval. In de derde minuut van het vierde kwart bracht Marianne van der Hoek Jolly Jumpers langszij: 65-65. In een spannende slotfase drukte Lektedec.nl toch nog door. Jolly Jumpers probeerde nog taktisch stop the clock te spelen maar dat loste Lektedec.nl professioneel op. Eindstand 73-79.
Jolly Jumpers leed wederom een nederlaag, maar opnieuw was Jolly Jumpers dichtbij de eerste overwinning.

Jolly Jumpers-Lektedec.nl 73-79 (14-22;23-22;18-18;18-17)