Donderdag 28 maart 2024

Jolly Jumpers geeft wedstrijd weg

Geplaatst op 16 februari 2014 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – Jolly Jumpers begon slecht aan de competitiewedstrijd tegen Binnenland. De Tubbergse basketbalsters speelden de eerste minuten aanvallend niet goed, hetgeen resulteerde in vrije kansen voor Binnenland. Na de kwartstand 14-20 knokte Jolly Jumpers zich goed terug in de wedstrijd. Met een aantal backdooracties werd de weg naar de basket beter gevonden en kwam Jolly Jumpers terug en zag bij de rust een gelijke stand 33-33 op het scorebord staan.

De tweede helft begon met een kleine 37-33 voorsprong voor de thuisclub, waarna het spannend werd in de Burgemeester VerdegaalhalBinnenland kwam toch weer op voorsprong, maar Jolly Jumpers bleef vechten voor wat het waard was, kwam weer langszij en nam zelfs een voorsprong met  64-59. Twee turnovers deden de ploeg van coach Yvonne Lansink Rotgerink vervolgens de das om.  Jolly Jumpers stond andermaal met lege handen.

Jolly Jumpers-Binnenland 65-70 (14-20;19-13;18-19;14-18)