Maandag 16 december 2019
Twentesport

Cruciaal duel Webton tegen Dynamo naar voren gehaald

Geplaatst op 19 maart 2019 door   ·   Geen reacties

HENGELO – Het mannenteam van de volleybalclub Webton in Hengelo gaat alles op alles zetten om de vierde de plaats in de Topdivisie vast te houden.

Er is zowel bovenin als onderin nog van alles mogelijk. De ontknoping vindt de komende weken plaats en winst op Dynamo uit Apeldoorn is voor de mannen van trainer Jordan Weggelaar een halszaak om in het spoor te blijven van Reflex, ZVH en Inter Rijswijk.

Het cruciale treffen met Dynamo is op de kalender op verzoek van de ploeg uit Apeldoorn naar voren gehaald en zal nu in plaats van zaterdag 30 maart al maandag 25 maart worden gespeeld in de Veldwijkhal te Hengelo. Winst is voor de Hengeloërs van belang om de vierde plek in het klassement vast te houden.

Het bestuur van Webton en oefenmeester Weggelaar hebben onlangs vanwege wederzijdse tevredenheid besloten hun verbintenis met een seizoen te verlengen. De doelstelling van het bestuur en Weggelaar is tweeledig: getalenteerde jeugd inpassen en Topdivisieniveau vast te houden, met mogelijk op termijn de stap naar de eredivisie.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief