Woensdag 17 juli 2019
Twentesport

Eurosped en Apollo sluiten met winst af; Set-Up verliest

Geplaatst op 10 februari 2019 door   ·   Geen reacties

VROOMSHOOP/BORNE – De volleybalvrouwen van Eurosped en van Apollo 8 wonnen dit weekend hun laatste competitiewedstrijd. De vrouwen van SetUp’65 uit Ootmarsum verloren in en tegen Sneek.

Het was al bekend dat Eurosped uit Vroomshoop en Set Up’65 uit Ootmarsum naar de kampioenspoule gaan en dat promovendus Apollo 8 uit Borne zal uitkomen in de degradatiepoule. Wat dat betreft stond er, behalve een meegesmokkeld punt, weinig meer op het spel.

Eurosped
De vrouwen van Eurosped deden in hun eigen sporthal Het Punt wat ze aan hun stand verplicht waren: winnen van Alterno. Dat gebeurde ingetogen, want het werd 3-1 met setstanden van 25-22, 25-23, 21-25 en de uitsmijter 25-17. Eline Timmerman nam 22 punten voor haar rekening.

Apollo 8
De vrouwen van promovendus Apollo 8 staan behalve in de degradatiepoule (die ze moeten kunnen overleven) ook in de bekerfinale, volgende week in Zwolle tegen Sliedrecht, en ze zullen kunnen de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Fast Flamingo’s dan ook als het voorportaal van de eeuwige roem zien. In elk geval zal de winning mood betekenen dat ze het gevoel hebben nooit kansloos zijn.

Set-Up 65
Voor de vrouwen van Set-Up’65 stond er in en tegen Sneek weinig tot niets meer op het spel. Voor beide teams was het een soort voorbereiding op de strijd in de kampioenspoule waarvoor ze zich beide al plaatsten. Het werd in Friesland 3-1, maar wel in een enerverende wedstrijd tussen gelijkwaardige ploegen, met setstanden van 25-27, 25-16 en twee keer (jaja) 28-26.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief