Zaterdag 19 oktober 2019
Twentesport

Eurosped sluit mislukt seizoen simpel af met derbywinst

Geplaatst op 14 april 2019 door   ·   Geen reacties

VROOMSHOOP/OOTMARSUM – Er stond vanmiddag in de derby tussen de volleybalvrouwen van Eurosped en Set-Up’65 niets meer (maar ook niets minder) op het spel dan de regionale eer. En die werd in Vroomshoop met 3-1 opgeëist door de thuisploeg.

In de eindrangschikking van de eredivisie blijft de ploeg uit Ootmarsum met de derde plek de zusterclub de baas, want Eurosped eindigt als vierde. De beide Twentse ploegen moesten dit seizoen hun meerdere erkennen in het almachtige Sliedrecht Sport en de goede nummer twee VC Sneek, terwijl met name Eurosped bij monde van coach Jan Berendsen (zie foto) voluit voor het hoogste gaat, of het nou de titel is of de beker.

Eurosped won de eerste set al dik, want met 25-14, de tweede nog dikker met 25-9, maar in set drie redde Set-Up’65 de eer met 20-25, maar een vijfde set wist het team uit Ootmarsum niet af te dwingen, want in de vierde maakte Eurosped de klus met 25-21 af.

De meeste punten kwamen op het conto van Eline Timmerman van de Vroomshoopse brigade; ze scoorde in de derby liefst zeventien keer.

FOTO: Herman Oude Alink/archief

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief