Vrijdag 29 maart 2024

Eurosped wint ook tweede editie van Twente Cup-strijd

Geplaatst op 3 januari 2019 door   ·   Geen reacties

ALMELO – De volleybalvrouwen van Eurosped uit Vroomshoop grepen vanavond voor de tweede keer de winst het toernooi om de Twente Cup. Net als vorig jaar werd, toen het toernooi in de sporthal ISPAA voor het eerst plaatsvond, in de finale gewonnen van Apollo 8 uit Borne.

Uiteindelijk won Eurosped de finale der matadoren, al kreeg de ploeg van trainer-coach Jan Berendsen in de prestigestrijd niks cadeau, maar sloeg het team op driekwart van de wedstrijd wel het beslissende gat. De setstanden waren 25-20 en 25-21.

In de voorronde had Eurosped afgerekend met de eerstedivisionisten Krekkers en Rosstars. In de poule van Apollo 8 wist Bornse promovendus in de eredivisie te winnen van Set Up’65 uit Ootmarsum dat al jaren op het hoogste niveau speelt en van de verrassende vrouwen van WVC Volley, die op hun beurt knap gelijkspeelden tegen Set-Up’65.