Donderdag 20 juni 2019
Twentesport

Eurosped en Set Up met winst winter in, verlies Apollo

Geplaatst op 22 december 2018 door   ·   Geen reacties

VROOMSHOOP/OOTMARSUM – In de eredivisie van het vrouwenvolleybal hebben Eurosped en Set Up’65 gewonnen en liep Apollo 8 tegen een verwachte nederlaag op.

Eurosped blijft in het spoor van koploper Sliedrecht Sport, die de Bornse vrouwen van Apollo 8 versloeg die op hun beurt rap punten moeten zien te pakken. Set Up’65 gaat de winter in als bovenkant subtop.

Eurosped niks cadeau
Het team van Eurosped kreeg de zege in Arnhem allerminst cadeau, want had een tiebreak nodig. In de eerste set was er met 15-25 niks aan de hand, maar in de tweede kwam de talentenploeg door een winst van 25-22 langszij. De ploeg uit Vroomshoop won de derde set met veel moeite (23-25), maar verloor de vierde (25-22), waardoor de tiebreak nodig was en ook die bleek allerminst makkelijk voor Eurosped, maar werd wel met 13-15 gewonnen.

Opmars van Set-Up’65
Het keurkorps van Set Up’65 uit Ootmarsum had in De Schalm geen kind aan het machteloze Alterno en zette de ploeg eenvoudig aan de kant met de alleszeggende setuitslagen 25-10, 25-6 en 25-15. Het team klimt lekker op in de bovenste helft van de ranglijst en lijkt klaar voor deelname aan de kampioenspoule.

Apollo kansloos in Sliedrecht
Het dit seizoen in de eredivisie debuterende Apollo 8 streeft ook naar de kampioenspoule, wat een knappe prestatie zou zijn van de Bornse vrouwen, maar dat wordt nog een helse toer. Aan de andere kant is handhaving in de eredivisie ook al heel wat. De ploeg was in en tegen Sliedrecht absoluut een maatje te klein. De landskampioen had weinig te stellen met de formatie van Bart en Thijs Oosting die met 25-15, 25-18 en 25-15 aan de kant werd gezet.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief