Maandag 22 april 2024
Twentesport

Eerste nummer TwenteSport Magazine geïntroduceerd

Geplaatst op 27 september 2011 door   ·   3 Reacties

DE LUTTE – Het eerste nummer van  TwenteSport Magazine is verschenen. Dinsdagavond werd de eerste aflevering van het  glossy sporttijdschrift officieel gepresenteerd in hotel-restaurant De Wilmersberg in De Lutte. Drie succesvolle afgevaardigden van de Twentse topsport – voormalig wielerkampioen Hennie Kuiper, profvoetballer Wout Brama en het aanstormend schaatstalent Pien Keulstra – vlogen per helikopter naar Enschede om de eerste exemplaren van het magazine naar De Lutte over te brengen. Op de Wilmersberg hadden zich ruim honderd vertegenwoordigers van de Twentse topsport verzameld om de lancering van het eerste nummer mee te maken.
Hennie Kuiper overhandigde als eerste een exemplaar aan Jeroen Achterberg, de directeur van Van Deinse Media, uitgever van het magazine. Wout Brama deed hetzelfde aan hoofdredacteur Eddy van der Ley en Pien Keulstra aan Gijs Eijsink, eveneens hoofdredacteur.

TwenteSport Magazine is een volle zus van de website TwenteSport.com. In het blad staan reportages, columns en achtergrondverhalen over het Twentse (topsport)leven, gelardeerd met fraaie foto’s; op de website wordt het dagelijkse sportnieuws gepubliceerd.

Onder het parool “TwenteSport duikt de diepte in” presenteert het eerste nummer van TwenteSport Magazine spraakmakende interviews met FC Twente-trainer Co Adriaanse, topzwemster Marleen Veldhuis en de grenzeloze Enschedese doelman Sander Westerveld. Verder speciale reportages over of met oud-Olympisch kampioen Jeroen Dubbeldam, Heracles-voorzitter Jan Smit, turnster Sanne Wevers en Olympisch kampioen waterpolo Marieke van den Ham. Een geanimeerde ontmoeting tussen topvoetballer Arnold Bruggink en profwielrenner Joost Posthuma levert een interessante reportage op; volleybalster Maret Grothues vertelt over haar Olympische aspiraties, burgemeester Peter den Oudsten beantwoordt de vraag wat hij met topsport heeft, Henk Kesler en André Manuel en de vijf vaste columnisten van TwenteSport.com steken hun eigenwijze mening niet onder stoelen of banken en speciale sportkenners uit West-, Noord- en Oost-Nederland richten zich per brief tot de inwoners van Twente. De verhalen, reportages en andere artikelen worden gelardeerd door fraaie foto’s.

TwenteSport Magazine verschijnt één keer per twee maand. Het eerste nummer is vanaf vandaag overal in de regio gratis verkrijgbaar. Meer info over het Magazine waaronder een speciale aanbieding voor verenigingen vindt u HIER.

Foto: Profvoetballer Wout Brama overhandigt het door hem per helikopter opgehaalde exemplaar aan hoofdredacteur Eddy van der Ley.
(Foto Harry Broeze)

Midden: Hennie Kuiper en Jeroen Achterberg
Onder: Gijs Eijsink en Pien Keulstra

Delen is sportief

Reacties (3)

 1. Van hartelijk gefeliciteerd met jullie eerste nummer van het TwenteSport Magazine. Veel succes!

  Mvgr. R. Grootelaar – SportinTwente.nl

 2. igor says:

  prachtigg

 3. Marcel ter Heegde says:

  Hoi,

  Van Harte Gefeliciteerd met jullie Magazine.

  Groetjes,
  Marcel ter Heegde.
Archief