Nikki Luttikhuis kampioene van Nederland tennis t/m 16 jaar

Geplaatst op 7 maart 2011 door   ·   1 Reactie
ROTTERDAM – Nikki Luttikhuis (foto) uit Oldenzaal is afgelopen weekend op overtuigende wijze  Nederlands kampioen tennis in de leeftijd tot t/m 16 jaar geworden. In Rotterdam won de 15-jarige speelster van Ready Oldenzaal alle wedstrijden zonder setverlies. Nadat ze vorige maand haar debuut maakte in het Nederlands team zette ze weer een nieuwe stap in haar loopbaan door voor het eerst de Nederlandse titel te bemachtigen. Ze was als derde geplaatst. Nikki Luttikhuis, die traint bij Tennis Factory in Enschede, won in de tweede ronde van Marlou Kluiving, van wie ze nog nooit eerder wist te winnen. In de finale won ze van de nummer 1 van de plaatsingslijst Anna Alzate met 7-6/6-2.
Komende maand volgt de Oldenzaalse weer een programma met een aantal buitenlandse toernooien waarna in april de competitie gaat beginnen.