Woensdag 24 april 2024
Twentesport

FC Twente – Vitesse 5-0 (4-0) – Analyse door André Manuel

Geplaatst op 22 december 2010 door   ·   Geen reacties

22 december 2010

FC Twente begon onrustig, omdat enkele vaste spelers ontbraken. Na de 6-2 nederlaag ijn Heerenveen wisten we al dat momenteel bij Twente niet alles vanzelf meer gaat. Wat overigens wel duidelijk is, dat is dat Vitesse in geen twintig jaar kampioen gaat worden.

FC Twente bleef ook na de eerste drie verrassende goals wel voetballen. Dat deden ze ook voor het publiek, had ik de indruk. De mensen vermaakten zich wel, zo zag ik om me heen.

Wout Brama (foto) was de Man of the Match. Hij is een van de weinigen die een stabiele factor is. Hij pakt ballen af als het erom gaat, is opt ijd ter plekke waar hij moet zijn en had zelfs nog bijna gescoord wat hij zelden doet. Ik had het hem gegund.

Ik zag ook nog dat Ferrer na afloop niet op de persconferentie verscheen. Ik denk dat hij tot de conclusie is gekomen dat hij voor een hopeloze opdracht staat.

Amusementswaarde: 7

Man/Vrouw of the match: Wout Brama

André Manuel is muzikant, acteur, columnist én cabaretier uit Diepenheim, maar ook voetbalkenner. Won in 2000 een Zilveren Harp en speelde ook mee in de regiosoap Van Jonge Leu en Oale Groond.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief