Zaterdag 13 april 2024
Twentesport

Nigel Blömer in 2012 van start op Honda

Geplaatst op 12 december 2011 door   ·   Geen reacties

GEESTEREN – Nigel Blömer (foto) van Stichting Motorsport Promotie Oost Nederland zal in 2012 de overstap maken naar Honda. De jonge motorcrosser reed de afgelopen twee seizoenen op TM en was daar succesvol mee. Het hoogtepunt was ongetwijfeld zijn tweede plaats in de eindstand om het Nederlands Kampioenschap MX2 Jeugd. In dit kampioenschap wist de zestienjarige rijder uit Geesteren verschillende wedstrijden te winnen en was in iedere wedstrijd vooraan te vinden.

Blömer maakt nu de overstap naar Honda. Samen met Honda Nederland, Mulders Motoren en de sponsors van Stichting Motorsport Promotie Oost Nederland is de basis sterk waardoor hij de motorsport op een professionele manier kan beoefenen. Naast Honda Nederland en Mulders Motoren is er dit najaar ook een overeenkomst gesloten met Riwald Recycling.
In 2012 zal Blömer niet alleen de overstap maken naar Honda, maar ook zal hij een klasse hoger van start gaan bij de MX2 Nationalen. Het doel is om zich te kwalificeren voor de ONK-wedstrijden. Mocht er daarnaast nog plaats zijn in de kalender dan zal hij wellicht wedstrijden om de ADAC MX Youngster Cup of het EK MX2 rijden.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief