Zaterdag 25 mei 2024
Twentesport

Twents open: Ghislaine van Baal in halve finale damesdubbel

Geplaatst op 27 augustus 2011 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE -Op het Ford Twents Open, een 25.000 dollartoernooi van de Enschedese tennisfactory is uit deze regio in de halve finale damesdubbel Ghislaine van Baal (foto) nog actief.
De nr 1 van de plaatsingslijst bij de heren, Jonathan Eysseric , (FRA -ATP 260) plaatste zich als eerste voor de halve finale door de Duitse qualifier Stephan in 2 sets te verslaan. Hij zal vandaag spelen tegen de winnaar van het duel Antal vd Duim – Laurent Rochette. De Fransen zijn sterk vertegenwoordigd. Gianni Mina kan zich via de kwartfinales nog plaatsen voor de halve finales van zaterdag. Nicolas Devilder deed dit al en maakte grote indruk. Hij is de voormalige nummer 60 van de ATP ranking, die zich vanwege blessures via Future-toernooien weer omhoog moet tennissen. Devilder gaf zijn landgenoot Obry geen kans, hij won gemakkelijk in twee sets; 6-1 6-2.
Bij de dames wordt Nederland nog vertegenwoordigd door Nederlands kampioene Lesley Kerkhove, die Bernice van de Velde versloeg. Ook Nicolette van Uitert kan zich nog plaatsen voor de halve finales. Vandaag wordt vanaf 11.00 uur verder gespeeld. Alle halve finales heren en dames worden afgewerkt, evenals de halve finales en finale damesdubbel, evenals de herendubbelfinale. Morgen vanaf 12.30 u wordt begonnen met de enkelspelfinales, eerst de dames, daarna de heren. Voor het totale dagschema van zaterdag: zie de website Future 2011.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief