Dinsdag 23 april 2024
Twentesport

Columns Michel Boerebach gebundeld onder de titel Zelfspo(r)t

Geplaatst op 1 december 2011 door   ·   1 Reactie

Michel Boerebach (foto), oud-profvoetballer en zeer gewaardeerd columnist bij TwenteSport.com en TwenteSport Magazine heeft een groot deel van zijn columns gebundeld. Regelmatig kwam de vraag van mensen die hem volgen als schrijver, om de columns in boekvorm uit te geven. Het is een mix geworden van verhalen uit de voetballerij en uit Boerebachs eigen loopbaan en uit zijn eigen privéleven waarbij uiteraard zijn kinderen Lyns, Lesley en Sven ook regelmatig als dankbaar onderwerp dienen. Zoals de schrijver Hugo Borst het in zijn nawoord zegt: ‘Met de lezer durft Michel Boerebach zijn diepere gevoelens te delen. Mooi. Maar zijn stukjes zijn daarnaast ook als vermaak bedoeld. Ernst en tragikomische toestanden wisselen elkaar in een aangenaam tempo af.’
Overigens heeft Paul Bosvelt, net als Boerebach co-trainer bij Go Ahead Eagles en oud-speler van oa FC Twente, de illustratie op de omslag gemaakt.

Het boek met de titel Zelfspo(r)t is verkrijgbaar in de boekhandel voor € 13.50. Bezoekers van deze website kunnen het boekje voor € 10.- exclusief portokosten bestellen door een mail te sturen met naam en adres naar info@twentesport.com. Michel Boerebach zelf zal dan na betaling zorg dragen voor de verzending.

Michel Boerebach
Zelfspo(r)t
ISBN 97890 8548 3113
uitgever: Gigaboek

Delen is sportief

Reacties (1)

  1. Graag ontvang ik het boek Zelfspo(r)t van Michel Boerebach.
Archief