Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Kerst met Truus van Gaal

Geplaatst op 7 december 2014 door   ·   Geen reacties

Ik had ooit graag een date gewild met Truus van Gaal. Gewoon een avondje uit met Truus. Kijken hoe ver je kunt gaan. Er zijn weinig mensen die zo goed met gênante situaties om kunnen gaan als Truus. Als partner van Louis van Gaal raak je daar snel aan gewend. Het fascineert mij. Hoe kun je met zo’n man samenleven? Louis heeft een mening. Als Truus haar ogen opmaakt, staat Louis in de hoek van de badkamer te schreeuwen hoe ze het potlood vast moet houden. “Neeeheee! Onder het oog beginnen! Hoe vaak moet ik dat nu nog uitleggen?!”
In de supermarkt leest Louis een vakkenvuller de les, omdat de Bassie en Adriaan boterhamworst niet op datum ligt. Louis van Gaal leegt in Manchester zijn eigen container. De vuilnisman moet van Louis dan uitstappen en met veel misbaar doet hij het dan voor. “EN DAN HUP! HUPHUP! Joe must doe it like dis!”
Op het trainingscentrum van Manchester United geeft Louis een uitleg aan het schoonmaakpersoneel hoe de WC-eend optimaal zijn werk doet. Louis wordt wild als hij vanuit zijn huis in Engeland kinderen verstoppertje ziet spelen. “Yes! You daar behind die boom! Everybody sies joe! With your fat belly! Go away joe! Off the plein off! No, don’t piss in your pants! Go to your mother and lay maar eens out why you so bad verstoppertje plays!”.

Truus ziet Louis dit allemaal doen. Ze grijpt nooit in. Het is kijken en accepteren. Ze kan het allemaal hebben van Louis. Truus is dol op Louis. Ik kan het mij ook eigenlijk wel voorstellen dat Louis van Gaal thuis wil zijn met Kerst. Louis wil gewoon lekker op de bank kunnen zeuren over de kleur kerstballen in de boom. Lekker op de bank met zijn Truusje.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief