Gelukkig gelijkspel Excelsior’31

Geplaatst op 19 maart 2011 door   ·   1 Reactie

RIJSSEN – Excelsior’31 is er op knappe wijze in geslaagd om na een 2-0 achterstand in het thuisduel met Katwijk terug te komen tot een 2-2 gelijkspel. Lesley Nahrwold en Karim Chengachi (foto) scoorden voor de Rijssenaren.

Hoewel Excelsior’31 in de openingsfase het beste van het spel had, namen de bezoekers het initiatief over toen aan Rijssense zijde Niki Leferink geblesseerd uitviel. Donny van Ooijen opende na elf minuten de score. Vervolgens kregen de bezoekers kansen om meer afstand te nemen. Dat gebeurde pas in de tweede minuut na rust, toen dezelfde Van Ooijen opnieuw wist te scoren. Ook in de fase die volgde kreeg Katwijk kansen om de wedstrijd te beslissen.

Met nog 25 minuten te spelen verkleinde Lesley Nahrwold de achterstand tot 2-1. In de slotfase wist Karim Chengachi gelijk te maken, waardoor Excelsior alsnog een punt over wist te houden aan het duel.