Dinsdag 22 oktober 2024

Goede start voor Excelsior’31

Geplaatst op 6 september 2014 door   ·   Geen reacties

rob ten hoveHARKEMA – Excelsior’31 is het seizoen goed begonnen. De ploeg van trainer Roeland ten Berge won de uitwedstrijd tegen Harkemases Boys met 2-1. De Friezen waren in de beginfase sterker en namen dan ook na 27 minuten de leiding door AntonMusliu. Maar na rust stelde Excelsior orde op zaken.  Hakim Ezafzafi scoorde in de 55ste minuut de gelijkmaker voor de degradant uit de topklasse, uit een voorzet van Niek Davina. Het had daarna alle kanten op kunnen gaan qua eindstand, maar Excelsior was de gelukkige. Rob ten Hove (foto) was de maker van de winnende goal op aangeven van invaller Tim Letteboer.