HSC’21 niet verder dan gelijkspel tegen laagvlieger Argon

Geplaatst op 5 november 2011 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Argon heeft op sportpark ‘Groot Scholtenhagen’ HSC ’21 knap op een gelijkspel gehouden. Hoewel HSC de betere ploeg was, wist de ploeg dit niet uit te drukken in doelpunten. De wedstrijd eindigde in 1-1.

Na het chaotische begin van de wedstrijd, met kansen voor beide elftallen, had HSC het beste van het spel. De ploeg van trainer Paul Krabbe probeerde de degelijke defensie van Argon te breken met goed verzorgd positiespel. Het was echter de uitspelende ploeg die op voorsprong kwam. Argon-spits Patrick Lokken kopte in de 20e minuut uit een corner de 1-0 binnen. Het antwoord van HSC, dat het betere spel behield, kwam nog voor de theepauze. In de 41e minuut werd een vrije bal van Waldo Rhebergen niet getoucheerd: 1-1.

In de tweede helft bleef de thuisploeg doordrukken, echter zonder resultaat. Eén van de schaarse hoogtepunten van het tweede bedrijf was een omhaal van HSC-middenvelder Cenk Uguz, die met een stijlvolle reflex werd gered door Argon-keeper Maxime Singels. Het duel werd meerdere malen verstoord door het arbitrale trio, dat onder andere een buitenspelsituatie voor HSC volledig verkeerd inschatte, wat leidde tot woede bij de Haaksbergenaren.

HSC-trainer Paul Krabbe kon leven met het resultaat. ‘Als je bekijkt dat we zeven spelers missen en met een achterhoede spelen waarin twee wijzigingen waren gemaakt, moet ik deze jongens een groot compliment maken.’ De trainer miste onder andere aanvoerder Jordi Holtkamp, die nog tot na de winterstop naast het veld staat. Voor Argon komt het punt op een gelegen moment. In de degradatiezone is het wekelijks vechten voor elk punt. HSC kan van de derde naar de vierde plaats zakken indien FC Lienden van HBS weet te winnen. Scoreverloop: ’20 Patrick Lokken 0-1, ’41 Waldo Rhebergen 1-1.