Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Nick de Graaf verruilt JVC Cuijk voor Nunspeet

Geplaatst op 4 juni 2014 door   ·   Geen reacties

nick de graafALMELO/NUNSPEET – Nick de Graaf (foto) maakt de overstap naar vv Nunspeet. De voormalig Heraclied maakte twee seizoenen geleden de overstap van SVZW naar het Brabantse JVC Cuijk, waarmee hij afgelopen seizoen tweede werd in de zondag Topklasse.

‘Voor de buitenwereld is het misschien een bijzondere overstap’, beaamt De Graaf. ‘Het is alleen wel zo dat er een verhaal achter zit. Ik heb met diverse clubs gesproken, waaronder HHC en Excelsior’31. Die verenigingen heb ik afgezegd omdat ik koos voor WKE. Vervolgens deed de belastingdienst daar een inval en werd mijn overstap ineens onzeker. Ik heb met een aantal clubs gesproken, waarbij ik graag naar SVZW had willen gaan. Daar hield Bertus Heutink mijn komst tegen, terwijl Lienden vanwege de afstand geen optie was. Uiteindelijk is het dus Nunspeet geworden.’

Een overstap van de Topklasse naar de eerste klasse is opmerkelijk, al maakt de ambitie van Nunspeet voor de 26-jarige middenvelder veel goed. ‘Nunspeet kwam met een heel duidelijk ambitieus verhaal. Ze willen heel graag terug naar de Hoofdklasse, waar ze ook thuis horen. Ze zien daarbij voor mij een belangrijke rol weggelegd. Hoewel ik door een samenloop van omstandigheden bij Nunspeet ben terecht gekomen, hoop ik er wel een aantal seizoenen te spelen. Van eersteklasser een stabiele hoofdklasser worden gaat niet zomaar, dat is een proces waar ik graag aan wil bijdragen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief