Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Paul Krabbe: ‘Ik ga deze week een beslissing nemen’

Geplaatst op 20 november 2011 door   ·   Geen reacties

HAAKSBERGEN – Paul Krabbe, vertrekkend trainer van HSC ’21, gaat deze week een beslissing nemen over zijn toekomst. Krabbe verlaat de club na een samenwerking van vijf jaar, met een tussenperiode van een half jaar waarin hij voor FC Emmen actief was. Excelsior ’31 valt in ieder geval al af als kandidaat om de trainer te contracteren, vrijdag werd bekend dat hij niet naar de zaterdagtopklasser zal vertrekken.

Waar gaat hij dan wel naartoe gaat ? Een naam die vaak de revue passeert, bijvoorbeeld op het medium Twitter, is vv Glanerbrug. De ambitieuze club uit de Eerste klasse heeft inmiddels al enkele gesprekken met de trainer gehad. ‘Ik ben inderdaad op gesprek geweest bij Glanerbrug. Het is een club die me erg aanspreekt. Ze zijn ambitieus, er lopen mensen rond die ik goed ken en wat ik vooral heel belangrijk vind is dat ze waarmaken wat ze zeggen’, aldus de trainer zelf. Echter, Glanerbrug is niet de enige kandidaat om de nieuwe werkgever van Krabbe te worden. ‘Er zijn meer clubs die gebeld hebben en waarmee ik gesproken heb.’ Andere namen dan Glanerbrug neemt de coach niet in de mond, maar een club waar aan gedacht kan worden is bijvoorbeeld SVZW. ‘Als de club ambitie heeft, als ik kan doorselecteren uit de jeugd en een selectie een aantal jaar bij elkaar kan houden en als de club een goede accommodatie heeft, dan hebben ze mijn aandacht in ieder geval op zich gevestigd.’

Deze week zal Paul Krabbe zijn keuze bekend maken. Vooralsnog lijkt zijn voorkeur naar Glanerbrug uit te gaan, maar niets is besloten. Wordt vervolgd dus.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief