Maandag 22 juli 2024
Twentesport

Pieter Oosthoek treedt per direct af als voorzitter van Excelsior’31

Geplaatst op 14 augustus 2014 door   ·   5 Reacties

oosthoek-excelsiiorRIJSSEN – Pieter Oosthoek (foto) stopt per direct als voorzitter van Excelsior’31. De website van de Rijssense vereniging maakte het besluit donderdagavond bekend, nadat Oosthoek het woensdag aan de overige bestuursleden had meegedeeld.

Als voornaamste reden gaf Oosthoek het ontbreken van draagvlak binnen de vereniging op. Dit in combinatie met het roerige seizoen dat de vereniging achter de rug heeft. Hierbij gaat het, naast de degradatie van het eerste elftal, om het vertrek van de technische commissie, die tussentijds terugkeerde, maar na het aantrekken van Boy Strijker, gehaald door enkele sponsoren, definitief stopte. Datzelfde gold ook voor een aantal bestuursleden.

Pieter Oosthoek maakt sinds 2011 deel uit van het bestuur van Excelsior’31. In eerste instantie als bestuurslid Commerciële Zaken en sinds 2013 als voorzitter. Het verenigingsbestuur gaat in nauw overleg met betrokken leden op zoek naar een adequate oplossing.

Foto: www.excelsior31.nl

 

 

Delen is sportief

Reacties (5)

 1. g.gerritsen says:

  Dit kon er ook nog wel bij

 2. Henk says:

  Jeetje, straks wordt het nog echt rustig bij de club, oh nee. …. we hebben nog 1 dissident over, ook wel “derden” genoemd door de clubsite.

 3. Geurt says:

  FC Hollywood aan de gierput

 4. g.gerritsen says:

  Wordt nooit rustig daar, altijd wel een “stroming” die het er wéér niet mee eens is hoe het op dat moment gaat

 5. Hansie says:

  Wat een lulverhaal van bestuurslid Eertink op het eigen tv kanaal van de club over het vertrek van Oosthoek. Wat is zijn eigen verantwoordelijkheid en die van de penningmeester???
Archief