Woensdag 24 april 2024
Twentesport

Trainer Hans van Dijkhuizen van Staphorst naar Excelsior’31

Geplaatst op 23 november 2011 door   ·   Geen reacties

RIJSSEN – Hans van Dijkhuizen volgt Dennis Demmers op als trainer van Excelsior’31. Van Dijkhuizen (foto) komt van hoofdklasser Staphorst waar hij drie jaar heeft gewerkt. ‘We zochten een trainer die op het meer dan uitstekende werk van Dennis zou kunnen voortborduren,’ zegt Erwin Looms als verantwoordelijke man voor het technische beleid rond het eerste elftal van de Rijssense topklasser. ‘Wij denken dat Van Dijkhuizen past bij de groep, de staf en de club.’
Excelsior aasde aanvankelijk op Paul Krabbe, maar de trainer van HSC’21 besloot zijn jawoord aan de Wierdense noabers van SVZW te geven. ‘Toen zijn we met Van Dijkhuizen in gesprek gegaan en gelukkig zijn we geslaagd,’ aldus Looms.
Van Dijkhuizen tekent voor één jaar. Hij trainde voor Staphorst vijf  jaar bij DOS in zijn woonplaats Kampen en drie jaar bij Nunspeet.
Demmers is aan de vierde jaargang bezig bij Excelsior. Hij heeft nog geen nieuwe werkgever gevonden. Liefst zeven clubs meldden zich bij hem; hij sprak met een drietal daarvan, maar stelt een beslissing nog een paar weken uit.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief