Woensdag 24 juli 2024
Twentesport

Denny Landzaat: ‘Moeite om knop om te zetten’

Geplaatst op 16 mei 2011 door   ·   2 Reacties

AMSTERDAM – Denny Landzaat was een van de routiniers in de ploeg van FC Twente die ongelukkigerwijs al vallend met een kopbal zijn eigen doelman verraste. ‘We wisten dat een gelijkspel genoeg zou zijn, dat het niet is gelukt, is een grote teleurstelling, ook voor mij, omdat ik nog nooit kampioen ben geworden. Ik hoop nog eens zo dichtbij te komen en dan de titel wel te pakken. Gelukkig zijn we wel tweede, anders zou het nog veel moeilijker te accepteren zijn.’
Landzaat was mening dat té veel spelers hun niveau niet haalden. ‘We slaagden er niet in om onze rust te bewaren of elkaar goed de bal toe te spelen. Na de 2-0 kostte het me echt even moeite de knop om te zetten. Gelukkig werd het snel 2-1. Even kreeg ik de hoop op hetzelfde scenario als vorige week toen we na de 2-1 de druk wilden opvoeren. We wisten dat het hier een heksenketel zou zijn, maar je kunt ze snel stil krijgen door zelf te scoren. We hebben een goed seizoen gehad, maar hadden het graag afgesloten door deze prijs te pakken’, aldus Landzaat.

(foto TwenteSport.com)

Delen is sportief

Reacties (2)

  1. Denny Landzaat, dat was een zeldzaam mooi doelpunt wat je de 15e Mei inkopte. Ajax is jou nog dankbaar !

  2. Mozes Toitelbaum says:

    Bedankt Denny voor het terugbetalen van het opleidingsgeld, al is 10 miljoen toch wel iets te veel van het goede. We gaan er leuke dingen mee doen!
Archief