Zondag 21 juli 2024
Twentesport

FC Twente ­ Willem II 4-0 (1-0) – Analyse door Willem de Vries

Geplaatst op 1 mei 2011 door   ·   Geen reacties

Het was een makkie voor FC Twente. Willem II kwam er niet aan te pas. Alleen de eerste goal scoren was moeilijk. Wout Brama en Luuk de Jong waren dichtbij. Bryan Ruiz treft de paal. Wanneer de eerste er eerder in gaat, staat het bij rust drie of vier tegen nul. Na de 1-0 was het over en uit. Willem II heeft geen kansen gehad en eigenlijk alleen maar op de verdediging speelt. Voor FC Twente was dit gewoon een trainingswedstrijd, de ploeg was oppermachtig. Willem II wist dat het moest winnen om er in te kunnen blijven, maar die ploeg stelt niets voor. Zo gemakkelijk als vandaag mag het niet gaan.

 Je ziet dat FC Twente in vorm begint te komen. Ik vond Douglas de laatste weken niet sterk, maar vandaag wel. Ook Bryan Ruiz begint weer in vorm te raken. Ik kies als mannen van de wedstrijd voor Bart Buysse en Douglas, die ik beiden ook een ster geef. De wedstrijd zelf beoordeel ik met een zeven.

FC Twente ­ Willem II 4-0 (1-0)
Scoreverloop:
39. De Jong 1-0, 50. Douglas 2-0, 63. Jelic 3-0 (e.d.), 77. Janssen 4-0 (pen.)
Mannen van de wedstrijd: Bart Buysse, Douglas
Sterren: Buysse 1x, Douglas 1x
Amusementswaarde: 7
Toeschouwers:
24.000
Scheidsrechter: D.Makkelie
Gele kaart:
Ippel (Willem II)
FC Twente:
Mihaylov, Rosales (77. Tiendalli), Wisgerhof, Douglas,  (68. Bengtsson), Buysse ,Landzaat (81. Janko), Brama, Janssen, Ruiz, De Jong, Chadli.
Willem II:
Kujovic, Gravenbeek, Biemans,  Lampi, Pereira, Ippel (83. Vossebelt),  v.d.Heijden, Levtsjenko, Rigters (46. Hutten), Janga (62. Jelic), Lasnik.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief