Woensdag 24 april 2024
Twentesport

Gelijkspel in topper Eredivisie vrouwenvoetbal

Geplaatst op 10 februari 2011 door   ·   Geen reacties

HENGELO  – Het duel tussen de vrouwenteams van FC Twente en ADO Den Haag, de nummers 1 en 2 van de ranglijst,  is donderdagavond geëindigd in een 2-2 gelijkspel. Siri Worm en Caitlin Farell (foto) scoorden namens FC Twente.

Al in de openingsfase waren het de vrouwen van FC Twente die de score openden. Na een half uur kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. Een kwartier na rust kwam FC Twente opnieuw op voorsprong. In de slotfase werd het alsnog gelijk.

Door het gelijke spel zijn de vrouwen van FC Twente niet langer koploper, sc Heerenveen wist Willem II te verslaan en gaat nu aan de leiding in de Eredivisie van het vrouwenvoetbal. Volgende week gaan de vrouwen van FC Twente in Venlo op bezoek bij FC VVV. Vervolgens staan er nog zeven speelrondes op het programma, waarbij na volgende week op basis van de stand wordt bepaald wie er vier en wie er nog drie keer thuis speelt. Dit vanwege het oneven aantal teams in de competitie.

Scoreverloop: 06. S. Worm 1-0, 30. Grimberg 1-1, 59. Farrell 2-1, 86. M. Worm 2-2

FC Twente Vrouwen: Van Veenendaal, Van De Putte, Nick, Roetgering, Dekker, De Boer, Wigger (46. Farrell), Heuver, Jansen Worm, Pieëte.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief