Zaterdag 13 april 2024
Twentesport

Jan van Halst werkt vanaf 1 januari voor twee bedrijven

Geplaatst op 28 november 2011 door   ·   Geen reacties

HENGELO – Oud-voetballer en voormalig directeur van FC Twente Jan van Halst wordt op 1 januari 2012 de nieuwe directeur van Verzuimreductie. Tegelijkertijd wordt het Hengelose bedrijf van Marcel Wenting deels verkocht aan investeringsbedrijf Gilde. Van Halst gaat deze job drie dagen in de week doen. De andere twee dagen gaat hij werken voor het sportmarketingbedrijf Sportfive. Toen hij stopte bij FC Twente kreeg de oud-speler een aantal aanbiedingen. Hij koos dus uiteindelijk voor genoemde bedrijven. ‘Bij Verzuimreductie krijg ik de kans om buiten mijn comfortzone te treden. Kijken of me dat ligt. Een mooie uitdaging. Bij Sportfive krijg ik de kans in de keuken van clubs te kijken. Met mijn sportachtergrond is dat ook interessant.’

Van Halst vertrok officieel per 1 december bij FC Twente, maar stopte al eerder met zijn werkzaamheden. Hij was bij de eredivisionist aanvankelijk commercieel-directeur, maar werd later algemeen directeur. Ook is hij oud-speler van de club. ‘Sinds kort ben ik dus supporter’, aldus Van Halst die op 1 januari aanvangt met zijn nieuwe functies.

Foto: Jan van Halst op de tribune van FC Twente naast trainer Patrick Kluivert (rechts). Het was de laatste keer dat Van Halst als directeur plaats nam op de tribune.
(Foto Eric Brinkhorst)

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief