Dinsdag 23 juli 2024
Twentesport

Jules Reimerink keert terug bij Go Ahead Eagles

Geplaatst op 19 juni 2014 door   ·   Geen reacties

Jules ReimerinkDEVENTER – Jules Reimerink (24) keert na vier jaar terug bij Go Ahead Eagles. De vleugelaanvaller uit Oldenzaal komt over van VVV Venlo en tekent voor één seizoen met een optie voor een tweede jaar.

Na de jeugdopleiding van FC Twente te hebben doorlopen, begon Reimerink zijn profcarrière op uitleenbasis in 2008 bij Go Ahead Eagles. Het eerste jaar speelde hij acht wedstrijden, waarna een absoluut topjaar volgde met 38 optredens namens de eerste divisionist. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt en Reimerink maakte de stap naar 2.Bundesliga-club Energie Cotbuss. Reimerink zou later opmerken dat hij bij FC Twente nooit echt een kans kreeg.

In het tweede seizoen bij de Duitsers kreeg hij die kans ook al niet, hoewel hij wel een puik debuutseizoen en de nodige assists afleverde. Desalniettemin kon Reimerink in de eredivisie spelen toen hij na twee jaar bij Energie Cottbus overstapte naar VVV-Venlo. De Oldenzaler wist, mede door een blessure, geen basisplaats te veroveren en moest, na een goed tweede seizoen, door de penibele financiële situatie van de Limburgers salaris inleveren. Dat wilde hij niet en dus diende Reimerink een transferverzoek in.

De aanvaller staat te popelen om nu dan op eredivisieniveau zijn debuut te gaan maken. ‘Ik wil zoveel mogelijk spelen en belangrijk zijn voor het team’, vertelt hij op de clubsite. ‘Daar heb ik enorm veel zin in. Go Ahead Eagles gaat dit jaar weer voor handhaving en kan, als het net zo loopt als het afgelopen seizoen, de lat zelfs hoger leggen.’

Foto: VVV-Venlo.nl

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief