Zondag 21 juli 2024
Twentesport

Rapporteur Aad Kila: ‘In mijn hart ben ik blij met de zege van FC Twente’

Geplaatst op 24 april 2011 door   ·   Geen reacties

HENGELO – De beide regionale profclubs kwamen al in actie en beiden wonnen ze de belangrijke wedstrijd. FC Twente klopte ADO in eigen huis met 2-1 en rapporteur Aad Kila was een tevreden man. ‘Het was een mooie spannende wedstrijd, waarin Den Haag super speelde. FC Twente heeft net iets meer kwaliteit. Ik heb bij beide gespeeld en ben in mijn hart blij dat FC Twente gewonnen heeft. Ik heb liever FC Twente dan Ajax als kampioen. Toch had het kwartje ook anders kunnen vallen. Bij de 1-1 bespeurde ik nogal wat onvrede bij FC Twente, bijvoorbeeld tussen Theo Janssen en Bryan Ruiz. Na de 2-1 was het natuurlijk weer hosanna’, aldus Kila die niet kapot was van het spel van Brama en Buysse en Theo Janssen (foto)  benoemde tot Man of the Match.

Heracles speelde thuis (tegen de De Graafschap, 2-0) en daar waren derhalve twee rapporteurs present. Alfred Nijhuis was niet tevreden. ‘Ik heb eigenlijk de hele wedstrijd de spirit van de laatste weken gemist. Voor de amusementswaarde geef ik een zes. Mede door het mooie weer had ik gehoopt op spektakel, maar dat bleef uit. Sterren deel ik niet uit. Daarvoor kwam niemand in aanmerking’, aldus Nijhuis.
Rik Platvoet gaf voor de amusementswaarde  een zeven. ‘Het voetbal was niet groots, maar het was wel spannend en leuk om te zien. Sterren zijn er voor Everton en Overtoom. ‘

Voor de uitgebreide mening van Kila, Platvoet en Nijhuis: KLIK HIER

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief