Beloften Heracles na rust langs NEC/FC Oss

Geplaatst op 21 november 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Jong Heracles Almelo heeft de thuiswedstrijd tegen Jong NEC/FC Oss met 4-1 gewonnen. De beslissing viel pas in de tweede helft. Luis Pedro scoorde drie keer,  Darl Douglas nam de vierde treffer voor zijn rekening.

Hoewel Heracles Almelo in de openingsfase het betere van het spel had, waren het toch de bezoekers van NEC/FC Oss die steeds beter in de wedstrijd kwamen en in de  22e minuut op voorsprong kwamen via Genero Zeefuik. Het antwoord van Heracles Almelo liet niet lang op zich wachten, drie minuten na het openingsdoelpunt maakte Luis Pedro gelijk.

Terwijl het vervolg van de eerste helft voor NEC/FC Oss was en die ploeg ook een aantal goede mogelijkheden kreeg, trok Heracles narust de wedstrijd naar zich toe. Pedro maakte de 2-1, waarna Douglas voor de beslissing zorgde. Vervolgens tekende Pedro (foto) voor zijn derde treffer van de avond.

Jong Heracles Almelo – Jong NEC/FC Oss 4-1 (1-1)